Olet tässä:  / Arkisto 2012 / Koulukiusaaminen / Lapsen ja nuoren masennus / Videoita / (22.2.2012) Manuela Bosco aikoi tehdä itsemurhan: Äidin tuska!

(22.2.2012) Manuela Bosco aikoi tehdä itsemurhan: Äidin tuska!

Manuela_Bosco

Huippu-urheilija Manuela Bosco kirjoitti jo jäähyväiskirjeen perheelleen. Aitajuoksun kaksinkertainen Suomen mestari Manuela Bosco kertoo itsemurhayrityksestään tuoreessa Ylistys-esikoisteoksessaan.

Boscon pelasti viime hetkellä oma sisko. Jäähyväiskirjeet lähimmille oli jo kirjoitettu.

Äidin tuska

Huolimatta tyttärensä rankoista kokemuksista liikuntatieteiden maisteri Anni Kirvesniemi-Bosco edelleen kuljettaisi lapsiaan urheiluharrastuksiin.

Hän tukisi myös lapsiensa uraa kilpaurheilussa, vaikka hän on tuntenut äidin syvää tuskaa nähdessään heidän itkunsa. Ja onhan hän toki jutellut myös veljensä Harri Kirvesniemen kanssa yksityiselämää riepottelevasta julkisuudesta, johon itse ei voi vaikuttaa.

– Urheilijan tukijoukkojen täytyy olla vahvat. Etenkin tyttöjä täytyy rohkaista olemaan sitä mitä he ovat, sanoo Suomen urheiluliiton vetämän Tyttö- ja naisurheilun kehittämisohjelman puheenjohtaja Kirvesniemi-Bosco.

Facebook video

”Vuonna 2007 muusikko Kari ”Näkä” Närhi teki kappaleen ”Avoin Kirje” vakavaa masennusta sairastavalle tyttärelleen. Laulussa Kari kertoi, ettei halua menettää tytärtään. Tuolloin kaikki näytti vielä hyvältä. Kuunneltuaan levyn tytär lähetti isälle tekstiviestin: ”Et sä mua menetä”

Mutta elämässä kaikki ei mene niin kuin toivoisi. Tia teki itsemurhan sairaalassa 18-vuotiaana. Tian nuori elämä päättyi maanantaina 17.11.2008.”

Julkaisu käyttäjältä Ari-Pekka Harju.

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi