Olet tässä:  / Arkisto 2013 / Koulukiusaaminen / (18.4.2013) Vähän taustoja opettaja Antti Korhosen erottamiselle

(18.4.2013) Vähän taustoja opettaja Antti Korhosen erottamiselle

korhonen_opetusvirasto

 • Tästä linkistä lisää artikkeleita jotka liittyvät Antti Korhosen potkuihin

 • Oheinen artikkeli on poistettu 20.4.2013, klo 01.00

13 kommenttia

 • Stop mamuille

  / Vastaa

  Kylläpäs oli juttu kirjoitettu niin hyvin, että piti ihan muutamia kertoja se lukea. Tähänkö sitä on tultu? Mamut valtaa suomen ja kukkahattutädit sitten kumartelee heidän edessä. Korhonen teki ihan oikein. Ei näille rääväsuille pelkkä puhe enää auta. Uskon, että opetusvirasto joutuu perumaan painostusten (oaj jne..) ja tosiasioiden valossa Korhosen potkut.

 • Ihmettelen

  / Vastaa

  Miten tällainen sivusto voi hyväksyä ylläolevan kirjoituksen? Muutenkin perusopetus sivusto levittelee ihan järjettömiä juttuja!

  Nimimerkille Ihmettelen

  Minun mielestäni tämä kirjotus on aivan omiaan tälle sivustolle. Itse olen tämän sivuston ylläpitäjänä riippumaton kenestään tai mistään tahosta. Halun, että näillä sivuilla käydään tarvittaessa puoluetonta lasten sekä nuorten hyvinvontia ja koulua koskevia keskusteluja. Olen avannut jo vuonna 2004 nämä PERUSOPETUS.fi sivut.. joten tutustumalla tämän sivuston eri artikkeleihin ja kommentteihin myös nimimerkillä voi muuttua käsitys sivuston tarpeellisuudesta 🙂

  -AaaPee Harju, sivuston ”Rehtori”

 • Sophia Siri

  / Vastaa

  Kovia kokenut lapsi kannattaa jättää rauhaan. Myös kukkahattutädit, joilla ei ole osuutta eikä arpaa tähän sotkuun. Eikä ole kyseessä myöskään maahanmuuttajien hyysäämisestä. Blogin mukaan kyseessä on valkoisten uranaisten valtapolitiikka.

 • Appe

  / Vastaa

  Jos tää on totta, niin mielelläni osallistun lasten hyvinvoinnin parantamiseen!

 • ami

  / Vastaa

  Tää on suoraan sama kirjotus kun jossai blogissa viikko sitten.

  Nimimerkille ami

  Niin taitaa olla. Jutun lähettäjä pyysi, että voisiko tämän liittää myös tänne. Ja minähän tein kun niin pyydettiin. Hakukonemaailma on niin ihmeellinen, kun samaa juttua/kirjotusta levitetään eri verkkosivuilla niin asia sihen liitetyt henkilöt ja jutut ovat erinomiaisen hyvin hakukoneiden suosisossa. Myös sivuston verkko-osoite PERUSOPETUS.fi nimenä tuo mielenkiintoa kävijälle…

  -AaaPee Harju, sivuston ”Rehtori”

 • Juulia

  / Vastaa

  Ei tälläiset keskustelut ja yksipuoliset taustan kertomiset kuulut tänne nettiin, asioilla on myös toinen jos ei kolmas, neljäs jne… näkemys. Kuka ajattelee sitä ”pientä” poikaparkaa, jota loppujen lopuksi on tässä se kaikista viattomin? Ei hän ole syyllinen siihen että vanhemmat tai opettajat ole osanneet aina tehdä oikein kasvattaessaan, kukapa meisä ei olisi virheitä töissään tehnyt. Poika ei varmasti halua osallistua aikuisten väliseen keskinäisen keskuteluun ja kinasteluun siitä, kuka on oikeassa. Mitä todennäköisemmin hän syyttää tästä itseään ja moni ”kovaa kuria” kannattava vanhempi on samaa mieltä mutta onko näin? Miettikää sitä kukin tahollanne mutta älkää kommentoiko ääneen sillä silloin alatte taas väitellä/kinastella että olette oikeassa jne tahdotte sanoa viimeisen sanan. Sisimmäsänne tiedätte mikä on oikeasti oikein ja väärin, onko sillä väliä kuka sen sanoo!

 • äkäinen puolukka

  / Vastaa

  en ymmärrä tämän kirjoituksen (julkaisemisen) pointtia: yritetäänkö tässä jotenkin sanoa, että kaikki johtuu (taas kerran) maahanmuuttajista ? jos heitä ei olisi, kaikki olisi ruusuista eikä tällaista tapahtuisi ? in your dreams.

  Pikku tarkennus joka tapauksessa : suomalaisen vanhemman Suomessa kasvanut lapsi EI OLE maahanmuuttajataustainen ; kyllä ympäristö, koulu ja kaverit, sekä se kotoinen vanhempi riittää sen takeeksi, että lapsi on SUOMALAINEN. tätä on niin vaikea (tiettyjen) suomalaisten ymmärtää, mutta olisi jo aika siirtyä 2000-luvulle. emme elä enää Breznevin ja Kekkosen aikaa (luojan kiitos!).

 • Maria Virtanen

  / Vastaa

  Ja kirjoittajahan 18.4.2013 on tietenkin nimetön! Anonyyminä on hyvä huudella ja sivuuttaa se, mitä laki sanoo lapsen edusta. Suosittelen hänelle ja muillekin kotiläksyksi kansainväisesti hyväksyttyä tekstä ””Yleissopimus lapsen oikeuksista” http://www.unicef.fi/Lapsen_oikeuksien_sopimus_koko

  Hyvä Maria Virtanen

  Kirjoittajan taustasta tai nimestä en tiedä mitään… kirjoituksen lisäsin minä tänne sivustolle. Kuten olet varmaan huomannut, niin ko. kirjoitus on poistettu

  -AaaPee Harju, sivuston ”Rehtori”

 • AaaPee

  / Vastaa

  Kuten lukijat näkevät, artikkeli on poistettu. Kun sain tuon viestin ja minulta kysyttiin, että voinko laittaa ko. Blogin tänne. Ajattelin ensiksi, että kyllähän se on hyvä jatkumo tuohon keskusteluun. Mutta olisi pitänyt miettiä pikkasen pitempään. Sivuston lukijamäärä on ollut yleensä päivässä n. 300-500.. mutta eilen pelkästään tuota artikkelia oli lukenut n. 12 000 ihmistä!!! Vaikka olen tällainen impulsiivinen ja aktiivinen aikuinen en halua sivustolle minkään räyhääjän mainetta…

  -AaaPee Harju, sivuston ”Rehtori”

 • Ex-patriootti

  / Vastaa

  Eiköhän tämän kirjoituksen pointti ollut se, että julkisuuteen ei ole vielä tullut koko totuus ja jutun lukemalla voi arvata miksi näin on. Surullista sinänsä, että Suomessa vieläkään ei voida puhua kaikesta vapaasti. Kaikki mainitut asiat, kuten kirjoittaja toteaa, ovat todennettavissa internettiä käyttäen.

  Suomalaisten virkamiesten hipiät ovat niin arat, että kun tapaukseen edes epäsuorasti liittyy ulkomaalainen, niin pelätään rasistin leimaa ja sitä mitä muualla meistä sanotaan. Vaikka tapaus räyhääjäpojan alaikäisyydestä johtuen käsitellään suljetuin ovin, niin siitä huolimatta kansa nyt tietää, mikä on totuus. Ja kuten Korhonen on todennut, niin hän on valmis menemään ihmisoikeustuomioistuimeen asti elikkä vaikka suomalaiset piirit pystyisivät pitämään asioita salassa, niin loppumetreillä ne joka tapauksessa tulevat ilmi ja silloin niistä kirjoittavat kansainväliset lehdet.

 • Hurraa!

  / Vastaa

  On siis hyvä, että kouluissa on mamulapsia, muuten korhoset saisivat jatkaa suomalaislaten tönimistä persujen yllytyksestä.

 • Jukka Karmala

  / Vastaa

  Arkipäivän fasismi lisääntyy hivuttaen. Koulumaailman turvallisuutta tavoittelevat ihmiset ohjataan hyväntahtoisesti keskustelemaan ulkomaalaisen näköisen lapsen häiriökäyttäytymisestä, tavoitteena leimata kaikki ulkomaalaisuuteen vivahtavat lapset ongelmiksi suomalaisessa koulujärjestelmässä. Kyseinen leimaaminen ja luokittelu alkaa olla normaaliksi hyväksyttyä toimintaa jopa arkielämässä. Siksi se on pelottavaa.

 • Outi Nieminen

  / Vastaa

  Juttu poistettu! Haha! Tätä se on nyky-Suomi! Hurraa internetin ”vapaus”. Kohta olemme kuin Pohoisi-Koreassa, ellei olla jo!

  Hyvä Outi Nieminen

  Kyseinen blogi löytyy kyllä, kun sitä hakee googlaamalla. Jutun liittämisen yhteydessä ajattelin, että hyvä kun siitä keskustellaan, mutta minun mielestäni siinä oli loppujen lopuksi paljon henkilökohtaista joka ei mielestäni kuuluu ainakaan tänne PERUSOPETUS.fi sivuilla… mutta kyllä tuo artikkeli jostakin löytyy.

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi