Olet tässä:  / Arkisto 2012 / Koulujen lakkautus / (21.2.2012) Kauhajoen Nummijärven koulu kiinni jo ensi kesänä – Lasse Hautalan ääni ratkaisi!

(21.2.2012) Kauhajoen Nummijärven koulu kiinni jo ensi kesänä – Lasse Hautalan ääni ratkaisi!

nummijarven_koulu

Taisi Kauhajoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Lasse Hautala ajatella tulevaisuutta politiikkona. Hän oli ratkaiseva tekijä, kun äänestetiin koulun lakkautuksen puolesta. Äänet menivät tasan 17-17, mutta puheenjohtaja Hautalan ääni ratkaisi.

Kauhajoen Nummijärven Maatalousseura ry:n puheenjohtaja Hannu Viertola sanoo, että koulun sulkeminen on seuralle ja kylälle kova isku. Seura omistaa koulukiinteistön eli siltä poistuu merkittävä vuokralainen. Kaupunginvaltuusto päätti maanantaina, että koulu suljetaan jo ensi kesänä. Oppilaat on määrä kuskata kirkonkylään noin 25 kilometrin päähän.- Tässä tehtiin raakaa politiikkaa. Filppulan koulun lähellä asuu enemmän äänestäjiä kuin täällä.

Filppula on lähellä kirkonkylää. Se saa valtuuston päätöksellä kaksi vuotta jatkoaikaa.

”Koululinjaus – ns. L-malli – pohjautuu sivistyslautakunnan osaltaan hyväksymään sivistyksen rakenneohjelmaan 2012-2018, osana kaupunginvaltuuston aikaisemmin hyväksymää talouden tasapainottamisohjelmaa toteuttaen. ”

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi