Olet tässä:  / Koulukiusaaminen / Lapsen ja nuoren masennus / Peruskoulu / Uutiset / Uutiset 2020 / Yleinen / (3.9.2020) Rehtori hälytti poliisit koululle oppilaan käytöksen takia

(3.9.2020) Rehtori hälytti poliisit koululle oppilaan käytöksen takia

Iltalehden tietojen mukaan pirkanmaalaisessa koulussa tapahtui maanantaina 1.9. välikohtaus, jossa osallisena olivat koulun oppilas ja opettaja. Tilanteen vuoksi koululle jouduttiin kutsumaan poliisit.

Oheinen kuva ei liity tapaukseen

Koulun rehtori vahvistaa tapahtuneen Iltalehdelle. Rehtorin mukaan hän itse soitti poliisit paikalle. Rehtorin mukaan tilanne vaikutti siltä, että yläkouluikäinen oppilas käyttäytyi uhkaavasti. Poliisit hän kutsui varotoimenpiteenä.

– Välitunteja valvova opettaja puuttui tilanteeseen. Tilanne on sivullisten silmään näyttänyt uhkaavammalta kuin se on oikeasti ollut, ja siitä syystä tiedotettiin myös huoltajia.

Myös viestintäpäällikkö Nina Juurakko-Vesikko Sisä-Suomen poliisilaitoksesta vahvistaa, että poliisilla on ollut maanantaina tehtävä yhdessä pirkanmaalaisessa koulussa. Tapauksen tutkinnanjohtaja ei kuitenkaan halua tässä vaiheessa avata tehtävän luonnetta tai sisältöä mitenkään, koska tutkinta on vasta alussa.

Lue tästä koko artikkeli (Iltalehti)

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi