Olet tässä:  / Arkisto 2013 / Lapsen ja nuoren masennus / (9.4.2013) Lasten ja nuorten pahoinvointi on tätä päivää

(9.4.2013) Lasten ja nuorten pahoinvointi on tätä päivää

masennus1

Haloo… onko täällä ketään joka todella voisi auttaa.

”Nuoren syrjäytyminen on periaatteessa ehkäistävissä, kun eri tahot kantavat riittävää huolta lasten ja nuorten elämästä ja kukin ammattilainen kantaa vastuunsa lapsen, nuoren ja hänen vanhempiensa tarvitseman tuen tarjoamisesta yhteistoiminnassa muiden kanssa.”

Näin todettiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Opetushallituksen 14.8.2012 Helsingissä järjestämässä Nuorten syrjäytymisen ehkäisy – tilannekartoituksesta toimintaan -seminaarissa. Seminaarin avasi Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kyllähän se on vaan niin, että lapset ja nuoret on todella jätetty heitteille, kun apua yrittää saada niin siihen menee aikaa enemmän kuin laki on sen määritellyt. Lapsen pitäIsi päästä kolmen kuukauden sisällä psykiatriseen hoitoon, mutta ei se vaan toteudu.

YLE teki vuonna 2001 TOSI TARINA dokumentin. Saimme olla siinä mukana poikani kanssa. Yli kymmenen vuotta sitten tehty dokumentti, mutta kaikki on niin kuin tätä päivää. Missä vika?

YouTube video

osa 1

osa 2

1 kommentti

  • Saara

    / Vastaa

    Hienoa A-P. Sinulle täytyy nostaa hattua, teet todella arvokasta työtä kun jaksat ylläpitää näitä sivuja. Juholle terveisiä 🙂

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi