Olet tässä:  / Arkisto 2012 / (14.11.2012) Ilkivaltaa ja asukkaiden pelottelua Purolan vanhustentaloissa Kemissä

(14.11.2012) Ilkivaltaa ja asukkaiden pelottelua Purolan vanhustentaloissa Kemissä

purola

Palvelukeskus Purola tiedottaa, että Kemin Marttalan ja Karihaaran alueen lapset ovat koko syksyn ajan häirinneet Purolan Seniori- ja Palvelutalossa asuvia vanhuksia. Häiritsijöinä ovat olleet noin 10–13-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka todennäköisesti ovat lähialueen koulun oppilaita.

Lapset ovat soitelleet asukkaiden ulko-ovikelloja, nimitelleet asukkaita, kiivenneet ensimmäisen kerroksen asukkaiden parvekkeille ja jopa pyrkineet parvekkeenovista sisälle. Koululaisista on saatu asukkaan ottama valokuva, joka on lähetty Karihaaran koulun rehtorille ja poliisille.

Purolan Palvelukeskus toivoo, että lasten vanhemmat ottaisivat ilkivallan puheeksi lastensa kanssa. Kysymyksessä on kotirauhan rikkominen, joka on rikos ja koska se kohdistuu sairaisiin ja pelokkaisiin vanhuksiin, sillä voi olla kohtalokkaita seurauksia.

Purola jatkaa, että tämän pitäisi jokaisen koululaisen ymmärtää. Palvelukeskuksen piha-alue on yksityisaluetta, jonne ulkopuolisilla ei ole asiaa. Mikäli asukkaiden häiritseminen ja ilkivalta pihapiirissä edelleen jatkuu, asia annetaan poliisin selvitettäväksi, joka tulee ottamaan yhteyttä sekä koululle että ilkivallan tekijöihin ja heidän vanhempiinsa.

Asiasta kertoi Pohjolan Sanomat

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi