Olet tässä:  / Arkisto 2012 / Lapsen ja nuoren masennus / TV Ohjelmia / (26.11.2012) Nuorten hyväksi -kampanjan avaus: Nujerretaan toimettomuus ja yksinäisyys

(26.11.2012) Nuorten hyväksi -kampanjan avaus: Nujerretaan toimettomuus ja yksinäisyys

hyppy

Helsingin keskustan ytimestä Kolmen sepän aukiolta lähtee huomenna selkeä viesti: me haluamme tehdä nuorten arkipäivästä paremman.

MTV3:n ja Tukikummit-säätiön kolmivuotisen -hyväntekeväisyyshankkeen alkupotkussa on mukana suuri joukko julkisuudesta tuttuja kampanjalähettiläitä, kuten Miia Nuutila, Niina Backman, Pekka Pouta, Tomi Einonen, Akseli Herlevi, Helmeri Pirinen, Heikki Sorsa ja Riku Nieminen.

Paikalle on kutsuttu myös kampanjan suojelija tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka useissa yhteyksissä puhunut nuorten hyvinvoinnin puolesta.

Klo 14 paikalle saapuu Jokerien jääkiekkojoukkue. Mika Saukkosen juontaessa ja Antero Mertarannan selostaessa Jokeri-pelaajat ottavat mittaa kampanjalähettiläistä pöytälätkässä.

Iltakuuteen asti jatkuvaa avaustapahtumaa isännöi MTV3 uutisten toimittaja Mika Tommola. Hän lähettää lipaskerääjät matkaan ja haastattelee kampanjaan osallistuvia lähettiläitä ja yritysjohtajia.

Lähettiläitä ja muita Nuorten hyväksi -kampanjan vihreätakkisia lipaskerääjiä voi bongata ympäri ydinkeskustaa tiistai-iltapäivänä. Rahaa kerätään Tukikummien tilin kautta Kirkon diakoniarahastoon, josta varat edelleen annetaan tavaroina tai palveluina niitä tarvitseville perheille. Rahat menevät lyhentämättöminä eteenpäin ja ne annetaan kohteisiin, joihin ei ole mahdollista saada tukea yhteiskunnalta. Suurin osa varoista käytetään harrastusvälineisiin tai toisen asteen koulukirjoihin.

Nuorten toimettomuutta voi nujertaa myös osallistumalla tekoihin, joista on apua nuorten elämässä. Löytyykö jostakin tila, josta pienellä kunnostuksella saisi bändille treenikämpän tai riittäisikö aikasi osallistumaan nuorten harrastuksiin. Tiistaina avautuvilla kampanjan nettisivuilla – www.nuortenhyvaksi.fi – voit ilmoittautua tekemään hyviä tekoja tai antamaan aikaasi.

Hyvät teot, joista tehdään hyviä uutisia eivät synny itsestään. Jonkun on tehtävä niiden eteen töitä..

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi