Olet tässä:  / Kirjakauppa / Koulukiusaaminen / Koulun vika? – Maarit Korhonen

Koulun vika? – Maarit Korhonen

Koulun vika? vie lukijan nykypäivän alakouluun. Luokassa on lapsia kuudesta eri maasta ja oppilaiden oppimiskyvyt vaihtelevat vakavista oppimisvaikeuksista suuriin lahjakkuuksiin. Osa lapsista on lastensuojelun asiakkaita, osan kotona vietetään elitististä elämää.

korhonen_koulunvika

Eriarvoisuus huolenpidon määrässä ei kuitenkaan katso kukkaroa. Uusi sukupolvi tuo opettajalle uusia haasteita, kun komentaa ei enää saa. Lasten kasvattamisen lisäksi opettaja kasvattaa vanhempia.

Sirkusmainen meno on vähentänyt opettajan mahdollisuuksia kohdata oppilas rauhassa. Työstään opettaja voi selvitä vain maalaisjärkeä käyttämällä ja huumorilla.Koulun vika? kertoo suomalaisesta koulusta opettajan silmin. Kirja on hersyvä kurkistus luokkahuoneen sisälle ja vähän koteihinkin. Kirjan oppilaat ovat fiktiivisiä henkilöitä mutta taustamateriaali on totisinta totta.

Maarit Korhosella on 30-vuoden kokemus opettajan työstä. Hänen kaihtamaton analyysinsa koulumaailmasta on mitä ajankohtaisin puheenvuoro. Onko ”kaikki” koulun syytä ja voiko opettaja edes selvitä nykymenossa?

Hinta: 14,95 €

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi