Olet tässä:  / Ammatillinen koulutus / Arkisto 2013 / Koulukiusaaminen / (13.5.2013) Palkittu opettaja tyrmistyi: ”Antti Korhosta jahdataan”

(13.5.2013) Palkittu opettaja tyrmistyi: ”Antti Korhosta jahdataan”

virasto_kiusaa

Vuoden luokanopettajaksi tänä vuonna valittu Kai-Ari Lundell kertoo olevansa tyrmistynyt Helsingin opetusjohtajan kommenteista opettaja Antti Korhoseen liittyen.

Opetustoimen johtaja Rauno Jarnila kertoi 9.5. Helsingin Sanomissa, että nyt pohditaan vakavasti sitä, onko Korhosesta enää opettajaksi. Jarnilan mukaan Korhonen ei edelleenkään ymmärrä tehneensä virheen.

Korhosen saamat potkut muutettiin myöhemmin kirjalliseksi varoitukseksi. Kohu lähti liikkeelle Alppilan koulun ruokalassa sattuneesta kahakasta, kun Korhonen poisti oppilaan ruokalasta.

Kai-Ari Lundellin mielestä Jarnila ”jahtaa Antti Korhosta”.

– Jarnila ei anna periksi, vaikka opetuslautakunta tyrmäsi luvuin 10-0 opetusviraston hätiköidyt toimet Antti Korhosen tapauksessa. Virkamiehenä Jarnilan pitäisi tajuta, että nyt olisi syytä kuunnella demokraattisesti valittuja kaupungin luottamusmiehiä, hän kirjoittaa Puheenvuoro-blogissaan.

Lundellin mielestä Jarnila runttaa Antti Korhosta julkisesti ennen kuulumattomalla tavalla pohtiessaan, onko Korhosesta enää opettajaksi.

– Antti Korhonen on tyrmistynyt Jarnilan vihjailuista ja puheista. Antti Korhonen ei ole ainoa, joka on tyrmistynyt. OAJ:n on vietävä Korhos-gate loppuun asti, Lundell vaatii.

Lundell myös vihjaa, että opetusvirasto ei enää nauti helsinkiläisopettajien luottamusta.

– Kai-Ari Lundell, puheenvuoro-blogi (Uusi Suomi)

1 kommentti

  • K375

    / Vastaa

    Olis hyvä, kun tälle asialle saataisiin sellainen järkevä lopetus. Siitä olis etua niin opiskelijoille, opettajille kuin opetusvirastoille. Tämä ei kyllä todellakaan kovin hyvää kuvaa anna yhteistyöstä kumminkaan puolin. Tärkeintä ei aina ole se, että kumpi on oikeassa. Tärkeämpää on se, että osattaisiin kommunikoida, neuvotella ja tehdä oikeanlaisia päätöksiä.

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi