Olet tässä:  / Arkisto 2009 / Lapsen ja nuoren masennus / (6.1.2009) Ajankohtainen kakkonen special – Internetistä löytyy pitkä rivi erilaisia itsemurhasivustoja, joissa neuvotaan parhaat vinkit itsemurhaa aikoville

(6.1.2009) Ajankohtainen kakkonen special – Internetistä löytyy pitkä rivi erilaisia itsemurhasivustoja, joissa neuvotaan parhaat vinkit itsemurhaa aikoville

Bijan, 23, tiesi täsmälleen miten toimia riistääkseen henkensä viime tammikuussa. Kukaan ei olisi voinut arvata hänen aikeitaan, eikä sitä, että hänellä oli nimetön avustaja netissä. Niin oli myös Antonilla, 23, Simonilla, 15, ja Christianilla, 21.

Internetistä löytyy pitkä rivi erilaisia itsemurhasivustoja, joissa neuvotaan parhaat vinkit itsemurhaa aikoville. Ja juuri sellaiselta sivustolta nuoret löysivät tuntemattomat apurinsa.

Ajankohtainen kakkonen –special esittää tänään ruotsalaisen Uppdrag Granskning –ohjelman raportin itsemurhasivustojen uhreista. Ohjelmaa kommentoivat Suomen osalta rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisin väkivaltarikosyksiköstä ja nuorisotutkija, Tampereen yliopiston dosentti Tapio Kuure.

Lue koko artikkeli täältä

Katso tästä video

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi