Olet tässä:  / Arkisto 2013 / (21.3.2013) Perusopetus.fi verkkosivut uudistui!

(21.3.2013) Perusopetus.fi verkkosivut uudistui!

uudet2013

Ensivuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta kun aloitin Perusopetus.fi verkkosivujen tekemisen nettiin. Alussa tuli tehtyä kotisivut html taitoja hyödyntäen, seuraavana tuli php:n opettelu.

Vuodesta 2008 lähtien olen käyttänyt hyväksi todettua WordPress sisällönhallintaa. Sivustojen muokkaaminen ja sisällön tuottaminen on todella helppoa ja vaivatonta, mutta suurin syy näihin sivuihin ei ollut se millä niitä tehdään vaan mielenkiinto itse aiheeseen.. perusopetus, erityisopetus, lasten ja nuorten ongelmat, kodin ja koulun yhteistyö jne..

Perusopetus.fi on myös ollut Facebookissa elokuusta 2012 lähtien.  Nyt on myös ”kilpailu” menossa…

Nyt tykkäämään Perusopetus.fi verkkosivuista, jos tykkääjiä on elokuun loppuun mennessä yli 1000.. niin HelppoNet http://www.helpponet.fi/ tulee tekemään yhdelle yhdistykselle uudet kotisivut ihan ilmaiseksi….

Osa artikkelista voi olla vielä ”hukassa” tai ne ovat esim. väärässä kategoriassa, mutta pikkuhiljaa ne ohjautuvat oikeaan paikkaan.

  • Tästä voitte liitty Facebook ryhmään

1 kommentti

  • Sirpa Paavola

    / Vastaa

    Hienot on sivut. Käyn näillä sivuilla silloin tällöin ja on kiva huomata että joku viitsii ylläpitää näinkin massiivisia ja tietoa täynnä olevia kotisivuja. Kiitos sinulle A-P Harju 🙂

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi