Olet tässä:  / Arkisto 2013 / Koulukiusaaminen / (29.5.2013) Seinäjoen yhteiskoulusta Vuoden koulu 2013

(29.5.2013) Seinäjoen yhteiskoulusta Vuoden koulu 2013

yhteiskoulu

Seinäjoen yhteiskoulu on voittanut Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n Vuoden koulu, oppilaitos tai päiväkoti -kilpailun.

Seinäjoen yhteiskoulussa toimivat luokat 7–9 ja koulussa on oppilaita noin 560 sekä opettajia ja muuta henkilökuntaa yhteensä 55. Seinäjoen yhteiskoulun toiminta pohjaa hyvään perustyöhön, eivätkä hankkeet ja projektit ole päälle liimattuja vaan luonteva osa kouluyhteisön toimintaa. Koulun arvot hyvä perusopetus, turvallisuus ja viihtyvyys ovat laadukkaan koulutyön tae.

Seinäjoella panostetaan erityisesti oppilaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Alakoulun ja yläkoulun nivelvaihetta tuetaan hyvin ja arjen koulutyössä oppilasohjaajat ja oppilaskunta tukevat säännöllisesti yhdessä tekemistä ja viihtyvyyden säilymistä.

Koulussa on kehitetty erilaisia tuki- ja puuttumismenetelmiä oppilaiden auttamiseksi ja kasvattamiseksi. Opettajat ovat sitoutuneet toimimaan toimintamallien mukaan, ja käytänteet tuovat turvallisuutta sekä oppilaille että opettajille. Myös työyhteisön hyvinvointiin kiinnitetään erityistä huomiota.

OAJ:n Vuoden koulu, oppilaitos tai päiväkoti -kilpailu on järjestetty vuodesta 1991 lähtien. Tunnustuksen saa yhteisö, jonka toiminta on esimerkillistä ja jossa viihtyvät sekä opettajat että oppilaat. Tunnustus on todistus suomalaisen koulu- ja kasvatusjärjestelmän korkeasta tasosta ja mallikelpoisesta työyhteisöstä.

1 kommentti

  • jape

    / Vastaa

    Hauska huomata että kerkesivät tämän tittelin saada. Heti tämän jälkeen KIUSATTU oppilas joutui lähteä itse toiseen kouluun, kun ei tässä koulussa saatu opettajien toimesta kiusaamista loppumaan.

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi