Olet tässä:  / Ammatillinen koulutus / Koulukiusaaminen / Lukio / Peruskoulu / Uutiset 2015 / (8.4.2015) Meri-Lapin motoristit koulukiusaamista vastaan

(8.4.2015) Meri-Lapin motoristit koulukiusaamista vastaan

motskari_koulukiusaamien

Meri-Lapin ensimmäinen Motoristit koulukiusaamista vastaan -tapahtuma järjestetään Kaakamon koululla Torniossa perjantaina 15. toukokuuta. Muualla Suomessa vastaavia tapahtumia on järjestetty jo aiemmin.

Meri-Lapin motoristit kokoontuvat Tornion ABC -asemalle kello 9.15 alkaen ja motoristien letka starttaa kohti Kaakamoa kello 9.45. Kaakamon koululle kulkue saapuu kello 10. Mukaan kulkueeseen ovat tervetulleita kaikki kaksipyöräiset; niin kyykky-, custom-, matka-, triki- kuin katuenduro-pyörätkin. Mukana on kaikenlaisia vapaaehtoisia motoristeja, miehiä ja naisia, nuoria ja vähän vähemmän nuoria, tekstiiliasuisia ja nahkapukuisia, tunnuksettomia ja kerholiivillisiä.

Tornion tilaisuus yksi koko Suomen kattavista vastaavien tapahtumien sarjasta. Tapahtumien viesti on selkeä: ketään ei saa kiusata.

Motoristit Koulukiusaamista vastaan -tapahtumien takana ovat Ari Santaharju ja Jorma Vuopio, jotka aloittivat kampanjan ensimmäiset koulukäynnit elokuussa 2013.

Lisätietoja kampanjasta löytyy Motoristit koulukiusaamista vastaan -nettisivuilta osoitteessa www.mkkv.fi

Juhani Hiltunen / Pohjolan Sanomat

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi