Olet tässä:  / Peruskoulu / Ulkomaat / Uutiset 2016 / (21.1.2016) Koulukyytikuski erotettiin – nähtiin halaamassa ja suukottomassa omia tyttäriään

(21.1.2016) Koulukyytikuski erotettiin – nähtiin halaamassa ja suukottomassa omia tyttäriään

Yksityinen kuljettajaa erotettiin koulukyytitehtävästä sen jälkeen, kun hänet oli nähty halaamassa omia lapsiaan, brittilehti The Telegraph uutisoi.

Tony Kemp erotettiin tehtävästään kuuden päivän ajaksi, kun hänet oli nähty suukottamassa ja halaamassa kahta nuorta lasta koulun ulkopuolella.

Kuski kertoo, että North Yorkshiren aluehallinnosta oltiin oltu häneen yhteydessä viime viikon torstaina. Kempille kerrottiin, että hänen piti lopettaa koulukyytien ajaminen välittömästi.

Miestä vastaan oli tehty syytös, mutta asiasta ei voitu kertoa hänelle enempää. Syytöspuhelun jälkeisenä päivänä hän kuitenkin kuuli, että Pohjois-Yorkshiressa levisi huhu, jonka mukaan joku oli nähnyt hänet suukottamassa ja halaamassa kahta tyttöä Pickerin Junior Schoolin edustalla.

Kemp itse epäilee jonkun innokkaan ihmisen nähneen tapahtuman, tulkinneen sen väärin ja ottaneen yhteyttä viranomaisiin.

Myöhemmin hänet otettiin takaisin tehtäväänsä virallisen haastattelun jälkeen.

– Kuljetan lapsia kouluun pääasiassa lähikylistä, mutta en halannut tai suukottanut heitä, vaan omia 9- ja 11-vuotiaita tyttäriäni. Heidän äitinsä vie heidät kouluun joka aamu heidän kotoaan Maltonista, Kemp kommentoi.

 

– Ikävä kyllä olemme eronneet ja asun eri paikassa, mutta tytöt odottavat aina minun näkemistäni ja juoksevat halaamaan ja suukottamaan, kun saavun autolla.

Kuljettaja pelkää kostoa

Kemp sanoi, ettei voi ymmärtää, miksei hänelle kerrottu tarkemmin syytöksestä eikä häntä haastateltu asiasta aiemmin, jolloin hän olisi voinut kertoa väärinkäsityksestä.

– Viimeiset kuusi päivää ovat olleet elämäni pahimmat, hän sanoo.

– Olen murtunut, kun syytökset kohdistuivat minuun. Olen menettänyt satojen puntien arvosta liiketoimintaa, mutta se ei ole saanut läheskään yhtä pahaa kolhua kuin maineeni, jota olen rakentanut 12 vuoden ajan.

Kemp kertoo nyt pelkäävänsä kostoa ihmisiltä, jotka luulevat hänen kuljeskelevan suukottelemassa koululaisia.

– MTV

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi