Olet tässä:  / Arkisto 2008 / Kauhajoen kouluammuskelu / (23.9.2008) ”Mitä minä sanoin…”

(23.9.2008) ”Mitä minä sanoin…”

[print_link]

”Mitä minä sanoin” Näin voisi kuvitella, kun olin tapahtumapaikalla tekemässä juttua PERUSOPETUS.fi sivustolle. Kukaan järkevä ihminen ei voi enää sanoa tai kertoa tämän päivän jälkeen, että ”Suomi on maa missä on lasten ja nuorten hyvä olla”.

Kokoajan tässä rahamaailman kurjimuksessa ja kapitalistisessa yhteiskunnassa viedään rahaa pois niiltä sektoreilta jotka eivät tuota voittoa. Enää ei olla valmiita sijoittamaan sinne mistä ei tule euroja.

Kunnat ovat niin ”persaukisia”, että säästöjä pitää ottaa joka paikasta, myös sieltä mistä sitä ei saisi ottaa. Kouluja lakkautetaan ja ryhmäkokoja kasvatetaan, erityisopetuksen määrä nousee, mutta samalla ei olla valmiita panostamamaan siihen.

Näyttää siltä, että viimevuotinen Jokelan tapaus ja tämänpäiväinen Kauhajoen kouluammuskelu ei saa päättäjien silmiä auki edes sen vertaa, että he tajuaisivat, että nuorilla on PAHA OLLA.

Nyt voisikin laittaa pienen äänestyksen, kuinka paljon oppilaita ja koulun henkilökuntaa kuolee ensi vuonna jossain päin suomea. Viime vuonna Jokelassa 8 henkilöä tänään Kauhajoella 11 henkilöä.

Paljonko vuonna 2009?

-AaaPee

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi