Olet tässä:  / Arkisto 2008 / (16.12.2008) Kuttulan entinen johtaja hakee opettajaharjoittelijoita!!!

(16.12.2008) Kuttulan entinen johtaja hakee opettajaharjoittelijoita!!!

Alla oleva sähköposti on tullut muutamille alan opiskelijoille. Ottakaa kantaa, sana on vapaa!

*****************************

Pyreneillä, tunnin ajomatkan päässä Välimereltä, pieni suomalainen hotelli – ravintola etsii opettajaharjoittelijoita opettamaan suomalaisen yläasteen ja lukion oppiaineita.

Turismin ohella teemme myös suomalaista lastensuojelua hotellimme tiloissa sekä viereisessä Labastiden kylässä.

Suomalaiset kunnat sijoittavat luoksemme nuoria, joiden koulu Suomessa ei ole sujunut toivotulla tavalla. Etsimme joukkoomme opettajaharjoittelijoita, joilla on esittää todistus siitä,että harjoittelu on pakollinen. Tämä siksi, että saamme systeemin toimimaan Ranskan lainsäädännön mukaan.

Tällä hetkellä oppilaina ovat kolme suomalaista nuorta peruskoulun ysistä lukion ykköseen.

Tehtävään tarvitsemme harjoittelijoita ympäri vuoden. Kunkin harjoittelijan sopimuksen pituus riippuu oppilaitoksen vaatimasta harjoittelupituudesta. Harjoittelijalle maksamme täysylöspidon ja 240 euroa käteen kuukaudessa.

Tiedustelut sähköpostitse allekirjoittaneelle.

Kari Björkman
kari.bjorkman@wanadoo.fr
web www.onnivaa.com

Löytyy myös. www.rantuu.fi/stmarsal.htm

*****************************

Arkisto

 • (14.12.1998) Heinolan käräjäoikeus yhtyi maanantaina Kari Björkmanin näkemykseen Kuttulan johtajuudesta sekä tapahtumista perheyhteisössä kesällä 1993 Lue lisää
 • (9.10.1998) Mäntyharjulla sijaitsevan Kuttulan perheyhteisön entinen johtaja Kari Björkman on muuttanut Norjaan ja hankkinut sieltä talon, Turun Sanomat Lue lisää

4 kommenttia

 • Laura Lehtonen

  / Vastaa

  Järkyttävää! Tietääkö kukaan miten tarina jatkuu? Lapsia siis oikeasti sijoitetaan ulkomaille meidän verorahoilla sen sijaan että tuettaisiin lasten omia biologisia vanhempia. Suomessa on jokin pahasti vinksallaan!

 • Maria Kiviaho

  / Vastaa

  Kuttulan entisellä johtajalla on lastensuojelupaikat myös Tansaniassa ja Nepalissa.
  Lisäksi hänellä on aikoinaan ollut lastensuojelupaikka myös Norjassa. Ilmeisesti kaikkien lasten kohdalla ei ollut sosiaalilautakunnan suostumusta. Kuinka ylipäänsä on mahdollista, että viranomaiset sijoittavat suomalaisia lapsia ulkomaille?

 • Laura Lehtonen

  / Vastaa

  Uskomatonta! Hirveät rahat pyörii tuossakin bisneksessä! Ja entä tämä Loikalan kartano! Puhekieltoa ja eristystä ja silti vaan bisnes jatkuu! Pakko olla kytköksiä suuntaan jos toiseen sekä ylimääräistä rahaa jakaa..ei tämä enää millään muulla selity! Eipä tartte ihmetellä kun ei löydy rahaa vanhuksille ym kun ”lastensuojeluun” uppoaa kaikki!

 • Pia Nurmilaukas

  / Vastaa

  Olen elänyt ennenkin, kotini oli aina siellä missä minua ymmärrettiin, mutta myös siellä missä ei. Kuttulassapa ymmärrettiin. Siellä vihdoin koko kirjo lapsuudestani avautui kaikessa karmeudessaan. Ei lapsuus ollut kultainen. Jos se olisi ollut kulta hammas,olisi kulta kyllä kelvannut juurineen, mutta verissäpäin hortoilisin kai vieläkin maankorvessa, jossa tie on ollut kivinen ja liukas. Minulla on sosiaaliperimä, isän ja äidin suku taustallani. Terapia ja elämä itsessään on elämää, ihmisen parasta aikaa. Isä ja Äiti on Vastaus lapselle ja nuorelle. Entä jos esim. MINÄ perustaisin hoitokodin jokaisen huostaanotetun vanhemmille. Hoitomaksuja tuskin tarvitsee miettiä,eihän niitä kukaan suostisi maksamaan. Paitsi etteihän vanhempia saa kuin kunnioittaa,vaikka joskus herää kysymys, MIKSI IHMEESSÄ? HYVÄ KALLE JA TUIKKI,minä fanitan kyllä. T. Pia 39v

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi