Olet tässä:  / Arkisto 2008 / Koulujen lakkautus / (16.12.2008) Ylipään koulun lakkautus ratkesi niukasti – koulu lakkautetaan!

(16.12.2008) Ylipään koulun lakkautus ratkesi niukasti – koulu lakkautetaan!

Haapajärven Ylipään koulun lakkautetaan, mutta päätöstä edelsi tiukat äänestykset- Sirkka Kumpula (kesk.) esitti kannatuksen saattelemana, että se poistetaan budjetista.

Esko Isoniemi (kesk.) esitti puolueensa Esko Lapinojan ja Matti Olkkosen kannattamana, että otetaan uudelleen käyttöön oppilasraja koulujen lakkauttamisen perusteena, jolloin koulun lakkauttamista ryhdytään selvittämään, kun oppilasmäärä on 30 oppilasta. Äänestyksessä Isoniemen esitys hävisi niukasti äänin 17-15.

Toisessa äänestyksessä kaupunginhallituksen esitys voitti Kumpulan esityksen äänin 16-15, yhden valtuutetun äänestäessä tyhjää.

Ylipään koulua koskevaan päätökseen jättivät eriävän mielipiteensä Kaarina Torkkola, Hannes Tolonen, Veikko Finnilä, Esko Lapinoja, Sirkka Kumpula, Suvi Mehtälä, Aila Myllylahti, Matti Olkkonen, Maija-Liisa Salmela, Anne Kestikievari, Reijo Puranen ja Tuomo Pylkkönen.

Ylipään koulun kotisivut

Oma kommentti:

Koulun kotisivujen mukaan koulussa olisi 32 oppilaita. Siis yli tuon oppilasrajan!!! Mikä on tuon oppilasrajan merkitys, kun sitä kunnat ei noudata…

-AaaPee

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi