Olet tässä:  / Koulujen lakkautus / (26.3.2009) Pöykkölän koulu tyhjenee kokonaan

(26.3.2009) Pöykkölän koulu tyhjenee kokonaan

Rovaniemi

Rovaniemen Pöykkölän koulun tyhjenee kokonaan ensi syksynä. Nykyiset ekaluokkalaiset jaetaan Ounasrinteen ja Katajarannan kouluille, samoin kuin Pöykkölään aloittavaksi ilmoitetut koulukkaat.

Koulupalvelukeskus lähettää oppilaiden vanhemmille lähiaikoina ilmoituksen siitä, kumpaan kouluun lapsi on sijoittumassa. Noin kymmenelle Pöykkölän alueen oppilaalle kaupunki maksaa koulukyydin, koska koulumatka ylittää kolme kilometriä.

Ounasrinteen rehtorin Jorma Kauttion mukaan uudet oppilaat mahtuvat kouluun sisäisin järjestelyin. Koulu ottaa opetuskäyttöön nuorisotiloja, mutta näin olisi Kauttion mukaan käynyt myös Pöykkölän sivupisteen jatkaessa.

Pöykkölän sivupisteen kolme opettajaa siirtyvät pääkoululle Ounasrinteelle, Kauttio kertoo.

Rovaniemen koulutuslautakunta päätti keskiviikkona lakkauttaa Pöykkölän sivupisteen. Koulussa on kaksi kakkosluokkaa ja yksi ekaluokka.

-YLE Lappi

1 kommentti

  • ville sinisalo

    / Vastaa

    miksi nyt ekana mietitään että valtion pitäs saada rahaa. joku koulu suljetaan ja sitten ne siirtyy toiseen kouluun ja heti nuorten oleskelutiloja poistetaan. sitten ku nuorilla ei enää oo mitään paikkaa mis olla niin sit ne alkaa ryösteleen ja tekeen pahojaan ku ei muuta tekemistä oo. tulee tappeluita ja muuta. ei mitään järkeä tällasessa. miks se koulu ees lopetetaan siel pöykköläs?

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi