Olet tässä:  / Arkisto 2009 / (11.2.2009) Vuoden koulu, oppilaitos tai päiväkoti 2009 hakusessa

(11.2.2009) Vuoden koulu, oppilaitos tai päiväkoti 2009 hakusessa

Valtakunnallinen

Esimerkillistä yksikköä, mallikelpoista työyhteisöä haetaan jälleen

Vuoden Kukko?

Vuoden Kukko?

Kilpailu vuoden koulun, oppilaitoksen tai päiväkodin nimeämisestä julistetaan 19. kerran. Ehdotuksia kukkopalkinnon saajaksi otetaan vastaan 31. maaliskuuta asti.

Kukkopalkinto

Kukkopalkinto

Vuoden koulu, oppilaitos tai päiväkoti -tunnustuksen saa yksikkö, jonka toiminta on esimerkillistä ja jossa viihtyvät sekä opettajat että oppilaat tai päiväkodin lapset. Tunnustus on todistus suomalaisen koulu- ja kasvatusjärjestelmän korkeasta tasosta sekä mallikelpoisesta työyhteisöstä.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voivat esittää OAJ:n valtakunnalliset piirit, opettajien ammattiyhdistyspiirit ja -yhdistykset sekä yksittäiset päiväkodit, koulut ja oppilaitokset. Itseään ei voi ehdottaa, mutta esitykset vanhempainyhdistyksiltä sekä oppilaitosten tai päiväkotien ylläpitäjiltä ovat tervetulleita. Mukaan on liitettävä kirjalliset perustelut sekä esittäjän ja ehdokkaan yhteystiedot.

Ehdotukset lähetetään 31.3.2009 mennessä osoitteella Opettaja, Vuoden koulu, PL 94, 00521 Helsinki tai sähköpostilla opettaja@oaj.fi otsikolla ”Vuoden koulu”.

Vuoden koulu on valittu vuodesta 1991 lähtien. Viime kevään voittaja oli Oulun Lintulammen kouluun kuuluva Mäntylän yksikkö.

OAJ:n hallituksen asettaman palkintoraadin muodostavat hallituksen jäsenet Perttu Salmi, Sirpa Suomi ja Anitta Pakanen. Sihteerinä toimii päätoimittaja Hannu Laaksola.

Kilpailun voittaja julkistetaan lukuvuoden päättöviikolla 22.

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi