Olet tässä:  / Arkisto 2009 / Omat jutut / (1.1.2009) Mediaa kiinnostaa verkossa muu kuin asiasivut!

(1.1.2009) Mediaa kiinnostaa verkossa muu kuin asiasivut!

Minä olen siitä oikea ihminen kertomaan. Olen noin kahdeksan vuotta ylläpitänyt verkkosivuja, mukana on ollut sekä on vieläkin asiallisia ja asiattomia sivuja. Kaiken huippuna oli, kun laitoin nettiin verkkosivut www.wincapita.eu jossa luvattiin uusille sijoittajille 500 %:n vuosituotot. Aamulehti teki siitä jutun ja sitä seurasi perässä monet verkkojulkaisut ja –keskustelut mm. Iltalehti jotka kertoivat omilla sivuilla uudesta pyramidisivustosta. Sivuilla oli ennennäkemätön ryntäys. Kävijöitä oli verkkosivuilla n. viikon aikana 70 000 kävijää!!!

Sivuthan oli tehty täysin feikkinä. Sivujen haltija oli täysin keksitty (Willy Capita) ja osoitetiedot oli merkitty tarkoituksella täysin väärin. Yritin saada tuosta .eu domain helposta hankinnasta väärillä tiedoilla mediaa kiinnostumaan asiasta, mutta mitään ei tapahtunut…. paitsi, jonkun median toimittaja oli ”tyhmyyksissään” yhteydessä tuonne Brysseliin suoraan tuosta asiasta. Brysselistä otettiin yhteyttä minuun (olinhan laittanut admin tietoihin oikean sähköpostin), että verkko-osoite on väärillä tiedoilla hankittu ja se tullaan poistamaan…… ja joulukuussa sivut sitten hävisi hyperavaruuteen. Ei ole enää Wincapita sivuja .eu päätteellä

Ja ei ole enää myöskään www.potkut.eu sivuja nekin on hävinneet, koska em. sivut oli mukana tiedotteessa jonka olin laittanut eri medioiden edustajille.

Ja mitä vielä… Keskusrikospoliisi otti yhteyttä… voi herranen aika. Pitivät tätä minun toimintaa vähän arveluttavana. Soittivat jopa minun entiselle pomolle ja olivat kysyneet, että ”Minkälainen mies tuo Harju oikein on”. Siinäpä vähän ”purtavaa”, että minkälainen mies todellakin olen.

Tällä hetkellä minulla on verkkosivut www.uudetpotkut.eu koska vanhat sivut olivat ”hävinneet” ja minulla on mm. myös verkkosivut www.nettipoliisi.eu johon tulee sitten joskus jotakin!

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi