Olet tässä:  / Arkisto 2009 / Kauhajoen kouluammuskelu / Koulukiusaaminen / (24.1.2009) Kauhajoen koulusurmaajan Matti Saaren äiti kertoo – Veljen kuolema oli Matille järkytys

(24.1.2009) Kauhajoen koulusurmaajan Matti Saaren äiti kertoo – Veljen kuolema oli Matille järkytys

Kauhajoen koulusurmaajan Matti Saaren äiti kertoo Ilta-Sanomissa, että hänen poikansa otti raskaasti koulukiusaamisen ja isoveljen kuoleman.

– Isompana Matti kertoi, miten oli möykytetty. Rappukäytävässä heitetty seinää vasten, Riitta Saari muistelee edesmenneen poikansa vaikeita kouluaikoja.

– Oli syljetty päin naamaa. Rippilahjaksi saamilla rahoilla Matti osti mopon ja kulki sillä kouluun. Oli sanottu, että jos vielä tulet sillä tänne, niin se rikotaan. Sitten Matti möi mopon pois.

Äiti epäilee, että hänen poikansa kiusaaminen ehkä jatkui myös armeijassa.

Ensimmäisen kerran hän huolestui asiasta talvella 2006, kun Matti Saari yhtäkkiä asepalveluksen puolivälissä muuttui rajusti.

Vaikka nuorukainen oli vielä asepalveluksen alussa ollut hyvin innoissaan ja suunnitellut jopa aliupseerikouluun menoa, muutamaa kuukautta myöhemmin hän ilmoitti perheelleen vihaisena, ettei palaa armeijaan enää koskaan.

Lue koko artikkeli Iltalehden verkkosivuilta

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi