Olet tässä:  / Omat jutut / (26.9.2008) “Vaikka minä olenkin SDP:n ehdokkaana…”

(26.9.2008) “Vaikka minä olenkin SDP:n ehdokkaana…”

[print_link]

Vaikka minä olenkin SDP:n ehdokkaana…

Minua ihmetyttää suuresti puolueiden into aina ”räksyttää” oppositiossa. Nyt viimeisempänä koetinkivenä on ollut Kauhajoen tragedia. Halutaan eri ministereiden eroja ja kyseenalaistetaan kokoajan hallituksen toimet. Edellisessä hallituksessa oli SDP mukana, minun mielestäni ei sekään hallituskokoonpano ollut ihan ajan tasalla. Esimerkiksi minä toin paljon esille lasten ja nuorten pahoinvointiin liittyviä asioita.

Lasten ja nuorten psykiatrinen hoito on ollut täysin ”retuperällä” jo vuosia. Miksi edellinen hallitus ei ollut ymmärtänyt tuota hätää. Kun pyydettiin rahallista tukea tilanteeseen, niin kassanpohjalta annettiin ”muutamia” euronippuja silloin tällöin. Lasten ja nuorten psykiatria tarvitsee säännöllistä tukea niin rahallisesti kuin myös osaavan henkilöstön kautta.

Stakes on laskenut, että nyt pitäisi saada nopeasti (lue heti) oppilashuoltoon 150 miljoonaa euroa (150 000 000). Suurin vaje on psykososiaalisesta tuesta eli psykologeista ja kuraattoreista. Nyt toivonkin, että uusiin valtuustoihin valitaan sellaiset päättäjät jotka uskaltavat ottaa asioista selvää ja myös yrittää tehdä jotakin.

Nyt on aika ”potkia” pois ne valtuutetut, jotka pitävät valtuuston ja lautakuntien kokouksia ”teekutsuina”.   

-AaaPee

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi