Olet tässä:  / Arkisto 2008 / (19.11.2008) Joulukalenteri avattu…

(19.11.2008) Joulukalenteri avattu…

JOULUKALENTERI.eu

Joulukalenteri 2008 on avattu. Minulla olisi tälle joululle uusi idea Joulukalenteriin, ideana olisi että lähettäisitte minulle jonkin joulutarinan tai -runon ja voisitte jopa esim. kirjoittaa miten teidän koulun/luokan oppilaat viettää joulua tai joulunalusaikaa. Voisitte myös lähettää valokuvia. Joulukalenterissa on siis 24 luukkua ja toivoisinkin, että vähintään 24 henkilöä/luokkaa lähettäisi minulle postia (katsokaas kun olen entinen postimies, niin minä pidän postin vastaanottamisesta). Jos tulee enemmän kirjoituksia niin minä yhdistelen sitten noita juttuja, eli saman luukun alla voi olla sitten tarinoita enemmänkin.

Jutut sitten “arvotaan” joten ette voi valita päivämäärää milloin teidän kertomus on netissä. Voitte vaan arvailla milloin se tulee… ja saa myös kysellä täällä jos jäi jotakin mielenpäälle. Toivon, että tarinat tulisivat ennen 28.11.

Odotan postia info@joulumaa.eu

Joulukalenterin luukkut aktivoituvat aina klo 00.05. Ensimmäinen luukku on “avattavissa” siis 1.12.2008 klo 00.05! Joten ei muuta kuin Hyvää Joulun odotusta teille kaikille.

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi