Olet tässä:  / Arkisto 2009 / (17.1.2009) Laihialla nousi myräkkä koulukuljetuksista – koulukyytiä tarjosi välillä kaksikin eri tahoa

(17.1.2009) Laihialla nousi myräkkä koulukuljetuksista – koulukyytiä tarjosi välillä kaksikin eri tahoa

Ensimmäisellä kouluviikolla Laihialla Jakkulan, Jokisalon, Jokikylän ja Kylänpään alueen kyyditysreiteillä oli lapsilla ihmettelemistä, kun koulukyytiä tarjosi välillä kaksikin autoa.

Syy on tämä: Laihialla kilpailutettiin vuoden lopussa koulukyyditykset uudelleen. Tarjouspyyntöön päätti vastata myös isokyröläinen linja-autoliikennöitsijä Jussi Lehtonen. Hän voitti tarjouskilpailussa yhden kahdeksasta kuljetusreitistä.

Tarjouskilpailun lopputulos ei tyydyttänyt entistä koulukyydittäjää, vaan viranhaltijapäätöksestä seurasi valitus markkinaoikeuteen. Edellinen reittiliikennöitsijä tulkitsi, että reitti on hänen niin kauan kun valitus on ratkaistu.

Laihian kunnan sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja Tuula Autio kertoo, että aikaisempi sopimus päättyi vuodenvaihteeseen. Nyt toimitaan uuden sopimuksen perusteella, joka on väliaikainen ratkaisu siihen saakka, kunnes markkinaoikeus on ratkaissut asian.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilkka-lehti

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi