Olet tässä:  / Arkisto 2008 / (11.12.2008) Opetusministeri Sari Sarkomaa (kok.) jättää hallituksen perhesyiden vuoksi

(11.12.2008) Opetusministeri Sari Sarkomaa (kok.) jättää hallituksen perhesyiden vuoksi

Opetusministeri Sari Sarkomaa (kok.) jättää hallituksen perhesyiden vuoksi.

– Elämäntilanteet eivät kulje vaalikausittain tai hallituskausittainkaan -onneksi. Kyse on aina henkilökohtaisista valinnoista, Sarkomaa kirjoittaa blogissaan.

– Minun perheeni elämäntilanne on sellainen, että nyt työn on vuorostaan joustettava lasteni sijaan. Ministerin vaativa työ ja pitkät päivät runsaslukuisine matkoineen merkitsevät sitä, että lapset joutuvat joustamaan perheeni nykyisessä tilanteessa aivan liian paljon.

Sarkomaalla on kolme pientä lasta, jotka ovat kaksi-, kahdeksan- ja 10-vuotiaat.

IS:n tietojen mukaan kansanedustaja Henna Virkkusesta , 36, (kok) on tulossa uusi opetusministeri. Hän on ensimmäisen kauden kansanedustaja Jyväskylästä, kokoomuksen varapuheenjohtaja ja kokoomusnaisten puheenjohtaja. Hän on nelivuotiaan pojan äiti.

Kokoomuksen puoluehallitus esittää Henna Virkkusta uudeksi ministeriksi. Kokoomuksen eduskuntaryhmän kokous alkoi kello 14.30.

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen pitää aiheesta tiedotustilaisuuden myöhemmin eduskunnassa.

-Iltasanomat

1 kommentti

  • AaaPee

    / Vastaa

    Opetusministeri vaihtuu…

    Mutta suuri kiitos sinulle siitä, että olit tähän päivään saakka opetusministerinä. Olen seurannut opetusministereiden työtä n. 10 vuoden ajan ja olit selkeästi toimivin ja asioihin perehtynyt ministeri. Ikävää, että joudut tekemään näinkin kovan ratkaisun. Olet myös joutunut ministerinä todella kovaan paikkaan lyhyellä aikavälillä (Jokela ja Kauhajoki) ja selvisit siitä mielestäni hyvin (lue erinomaisesti).

    Sinulle on perhe tärkeä kuten sen kuuluukin olevan joten ymmärrän ratkaisusi. Hyvää Joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

KIRJOITA KOMMENTTI:

Sinun email osoite ei tule näkyville, vaikka se on pakko laittaa. Pakollinen kenttä tulee täytää ( * )

Yhteystiedot

PERUSOPETUS.fi

Perus- ja erityisopetuksen tietopankki

Ylläpito ja yhteydenotot: Ari-Pekka Harju
puh: +358 50 5235 671
email: info(at)perusopetus.fi